h

JAN MARIJNISSEN VRIJDAGMIDDAG 23 FEBRUARI IN LEEUWARDEN

22 februari 2007

JAN MARIJNISSEN VRIJDAGMIDDAG 23 FEBRUARI IN LEEUWARDEN

PERSBERICHT . Kamerleden Krista van Velzen en Ewout Irrgang en provinciaal SP-lijsttrekker Ad van de Kolk zullen Marijnissen vergezellen

Ter ondersteuning van de campagne van de SP voor de verkiezingen van de Provinciale Staten zal SP-fractievoorzitter en partijvoorzitter Jan Marijnissen aanstaande vrijdagmiddag 23 februari een bezoek aan Leeuwarden brengen. Naast Marijnissen zullen ook de Kamerleden Ewout Irrgang en geboren Friezin Krista van Velzen hun opwachting maken. Lijsttrekker van de SP voor de Provinciale Statenverkiezingen, Ad van de Kolk uit Witmarsum, zal ook niet ontbreken. Muzikale ondersteuning is er van de “The Amazing Stroopwafels”. De Rotterdamse band is vooral bekend van het nummer ‘Oude Maasweg’, dat elk jaar nog hoog genoteerd staat in de top 2000.

Plaats van handeling is het plein naast de Waag op de Nieuwestad (tegenover de V&D) in Leeuwarden. Marijnissen zal rond 13.45 uur zijn opwachting maken. Hij zal een toespraak houden en is, evenals de andere volksvertegenwoordigers, beschikbaar voor interviews.

Verder zullen Kamerleden en overige SP leden folders en tomaatsponzen uitdelen. Bovendien is de ‘SoepExpress’ aanwezig. Deze creatie van kunstenaar Joep van Lieshout serveert soep, naar recept van Johannes van Dam, dat door iedereen genuttigd kan worden; het is vegetarisch, halal én biologisch.

U bent hier