h

SP-campagne Wolvega in stromende regen

14 februari 2011

SP-campagne Wolvega in stromende regen

Zaterdag 12 februari j.l. trotseerden kandidaat-Statenleden van de SP de stromende regen om campagne te voeren in Wolvega. De verkiezingskranten konden niet altijd even droog aan het winkelend publiek worden uitgedeeld en de bijbehorende SP-tomatenspons was wel heel toepasselijk met het vele water wat naar beneden kwam.

Toch waren een heleboel mensen zeer geïnteresseerd in de informatie die de SP wilde geven. De landelijke politiek was voor velen belangrijker dan de Provinciale Statenverkiezingen, maar ook daarover werd door de SP’ers graag met de mensen van gedachten gewisseld.
Lijsttrekker Jos van der Horst: “Het zittende kabinet baart een hoop mensen veel zorgen en wij delen die zorg. Er wordt knetterhard bezuinigd en voor de SP staat als een paal boven water dat huurders, ouderen, studenten en mensen die zorg nodig hebben de rekening gepresenteerd krijgen. Natuurlijk allemaal pas na 2 maart, want dan zullen ze pas met de echte harde ingrepen komen. Dus vóór de provincie en tegen het kabinet: maak van 2 maart een PRO-test dag. Thuisblijven helpt niet, stemmen op de SP wel!”

U bent hier