h

SP geeft voorzet voor 2 maart

24 februari 2011

SP geeft voorzet voor 2 maart

Een paar weken geleden was de aftrap van de verkiezingscampagne voor Provinciale Staten van de SP. Nu de verkiezingen met rasse schreden naderen wil de SP de laatste voorzet geven, zodat de kiezer op 2 maart kan inkoppen.
Zaterdag 26 februari a.s. is de grote finaledag. In heel Fryslân is de SP op straat. In Appelscha, Harlingen, Donkerbroek, Sneek, Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Gorredijk zijn SP’ers actief om te vertellen waarom men op 2 maart moet stemmen op de SP.

In Franeker zullen de lijsttrekker en andere kandidaat-Statenleden voorbijgangers uitnodigen om, ijs en weder dienende, mee te doen aan “het Grote GeldGooi Gebeuren”
Lijsttrekker Jos van der Horst: “Het moge bekend zijn dat wij tegen de grote, geldverslindende en overbodige prestigeprojecten zijn, zoals de Centrale As, sportstad Heerenveen, de verdubbeling van de sluis bij Stavoren, Kulturele Haadstêd en de Haak om Leeuwarden. Wij investeren liever in kleinschaligheid, openbaar vervoer, natuur en goede (jeugd)zorg. Zaterdag vragen wij de mensen om ook eens met geld te smijten; ze kunnen dan kiezen of dat hard of zacht moet. In velerlei opzichten……”

U bent hier