h

SP: Hebben wij een date op 2 maart?

14 februari 2011

SP: Hebben wij een date op 2 maart?

Met deze slogan staat de SP in het centrum van Drachten, maandagmiddag. Het winkelend publiek wordt verrast met een tulp. Daaraan hangt een kaartje met de tekst “Hebben wij een date op 2 maart?” Lijsttrekker voor de provinciale staten Jos van der Horst: “Het is niet de gewoonte om Amerikaanse gewoonten over te nemen binnen onze partij maar deze Valentijnsdag konden we niet laten lopen zonder hem te koppelen aan onze campagne”

De boodschap die op het hartvormige kaartje laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Volgens de SP is stemmen op de SP op 2 maart beter dan thuisblijven. De stem op de SP is niet alleen goed voor Fryslân maar ook voor Nederland. “Het kabinet Rutte zorgt alleen maar voor meer tweedeling in dit land en moet zo snel mogelijk vleugellam gemaakt worden en dat kan op 2 maart!” Aldus de lijsttrekker.
Om 15.30 staan de mensen van SP Smallingerland onder en nabij het carillon in Drachten. Deze actie wordt ook ondersteund door een twitteractie van kandidaat-Statenleden en de Statenfractie: SP_Fryslan

U bent hier