h

Verkiezingscampagne Provinciale Staten in de Stellingwerven

11 februari 2011

Verkiezingscampagne Provinciale Staten in de Stellingwerven

Zaterdag 12 februari a.s. wordt door de Socialistische Partij campagne gevoerd in de Stellingwerven. Kandidaat-Statenleden zijn met de speciale campagne-caravan in Wolvega en leden van de werkgroep Ooststellingwerf zijn te vinden in Oosterwolde.

SP-lijsttrekker Jos van der Horst: “Voor mij wordt het zaterdag een thuiswedstrijd. Ik ben geboren en getogen in Wolvega. Ook in de Stellingwerven willen we aan de mensen laten weten waar de SP in Provinciale Staten voor staat; geen afbraak, maar behoud van voorzieningen, geen aanleg van te dure en overbodige wegen, maar knelpunten oplossen en beter openbaar vervoer, geen Kulturele Haadstêd, maar muziekscholen en buurthuizen openhouden, niet bezuinigen op mens en milieu, maar investeren in welzijn en leefbaarheid. Het moet anders en het kan anders in Fryslân.”

Ook zal in de komende weken in alle dorpen in Ooststellingwerf en in Noordwolde de SP verkiezingskrant en/of de SP verkiezingsfolder worden verspreid. Hierin wordt ook aandacht gevraagd voor de Eerste Kamer, want die wordt gekozen door Provinciale Staten. Een stem op 2 maart is dus een dubbele stem.

U bent hier